< Tilbage

Emilie og Chibello vinder i dagens KRAFFT Tour (video)06-03-2020 - 13:47

Sidste år vandt Emilie Leisgaard Schwensen og Chibello første runde af KRAFFT Tour of Amateurs, i år har de netop vundet anden runde efter et lynhurtigt ridt ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning

Der er igen i år fart på ekvipagerne i den eftertragtede amatørturnering, KRAFFT Tour of Amateurs, ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. 

 

I dag er anden runde afviklet på en 115 cm høj bane, og her leverede de 25 ekvipager nogle rigtig flotte runder. Hurtigste fejlfrie ekvipage blev Emilie Leisgaard Schwensen med den rutinerede 16-årige vallak Chibello e. Chigaco Z/Lancier (opdr. Tage Petersen), og dermed sikrede hun sig sejren. 

 

Emilie har prøvet det før, for sidste år vandt hun også en af klasserne i KRAFFT Tour netop her i Herning. Men det betyder ikke, at Emilie havde forventninger om denne sejr, som hun selv fortæller, så gik det hele op i en højere enhed i dag. 

 

– Det gik også rigtig godt i går, der havde jeg bare en bom. I dag gik det hele op i en højere enhed, og det håber jeg også det gør i finalen, men man ved aldrig, fortæller Emilie efter dagens ridt. Hør hende fortælle mere om sejren i videoen nederst i nyheden. 

 

På andenpladsen i dagens klasse blev det Anne Bjerre Lang med den velspringende vallak Fabrice e. Faldo/Lord Z. De leverede en flot og super hurtig runde, og længe så de ud til at blive vindere af klassen, men måtte se sig slået af Emilie, som var blandt de sidste ryttere i klassen. 

 

Tredjepladsen blev Mette Gier Larsen med Casper Go e. Colestus/Hinault, mens fjerdepladsen blev Julie Rask med Landlystes Leerox e. Landtinus/Lord Caletto. På femtepladsen blev det Vicky Mathiesen med Dejó e. Kafka/Be My Grey xx. 

 

På lørdag rides der finale i KRAFFT Tour of Amateurs, og vinderen af finalen vinder en plads ved Falsterbo Horse Show i Sverige til sommer. 

 

Se start- og resultatlister her. 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her