< Tilbage

Zascha Nygaard er vild med at vinde i Herning (video)06-03-2020 - 10:12

Danske Zascha Nygaard Andreasen, som til dagligt bor i Tyskland, er hjemme i Danmark for at ride det internationale stævne ved Dansk Varmblods Hingstekåring, og som hun selv fortæller, er hun glad for, når hun en gang imellem er hjemme i Danmark for at ride stævne, og i dag sikrede hun sig sejren i 145 cm-klassen

Der var 48 ekvipager til start i dagens 2* 145 cm klasse ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Dansk Hesteforsikring Arena E. Klassen blev afviklet som en tidsspringning, og der blevet redet stærkt af mange af rytterne i håb om, at de kunne sikre sig en topplacering. 

 

I lang tid så det ud til at blive udenlandsk sejr, for start nr. 21 i klassen, tyske Patrick Stühlmeyer med vallakken For Laubry e. For Passion D Ive Z/Quorum de Laubry, leverede en hurtig fejlfri runde i tiden 58.94 sekunder. 

 

Patrick måtte dog se sig slået af start nr. 42. Her var det danske Zascha Nygaard Andreasen, som red på banen med hoppen Cocominka Est e. Cassini Boy Junior/Sandro Boy Junior, og hun red stærkt. Tiden endte faktisk med at være mere end 4 sekunder hurtigere end Patricks, og dermed sikrede Zascha sig sejren med en tid på 54.83 sekunder. Tredjepladsen blev svensk og gik til Selma Hammarström med Cascara RN e. Cancara/Colman. 

 

Glad for at være hjemme i Danmark
Zascha Nygaard Andreasen er bosat i Tyskland, hvor hun rider for den tyske stald Sportshorses Baackmann, og det har hun efterhånden gjort i en del år. En gang imellem er hun hjemme i Danmark, blandt andet når der afvikles internationale stævner som netop dette i Herning, og det er noget som den talentfulde danske springrytter nyder. 

 

– Jeg elsker at ride i Herning, jeg er ikke så tit i Danmark, så når jeg er i Herning en eller to gange om året, så nyder jeg det virkelig. Min familie er her, mine venner er her, og publikummet er altid mega fedt her, fortæller en glad Zascha efter dagens sejr. Hør hende fortælle mere om sit ridt i videoen nederst i nyheden.

 

Foruden Cocominka har Zascha tre andre heste med i Herning, og hun er til start i både de 2- og 3-stjernede internationale springklasser. I går opnåede hun en tredjeplads med Campino 499 i den 3-stjernede 145 cm-klasse i Jyske Bank Boxen. 

 

Følg Zascha Nygaard Andreasen og alle de andre ryttere, som er til start i Herning via start- og resultatlisterne her. 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her