< Tilbage

KRAFFT Tour of Amateurs er til glæde for rytterne11-02-2020 - 14:40

Under Dansk Varmblods Hingstekåring afvikles finalen i KRAFFT Tour of Amateurs i Danmark, og det er en turnering som rytterne stræber efter og glæder sig over. Og her har de muligheden for at vinde den eftertragtede plads ved Falsterbo Horse Show

Foderfirmaet KRAFFT står bag en springturnering for amatørryttere 'KRAFFT Tour of Amateurs', og her afvikles finalen i Danmark under Dansk Varmblods Hingstekåring

 

De 25 bedste ryttere sammenlagt fra to LA1* 115 cm-klasser ved Danish Christmas Show Warm Up kvalificere sig til at ride under Dansk Varmblods Hingstekåring i marts. 

 

Vinderen i finaleklassen i Herning vinder den eftertragtede plads ved Falsterbo Horse Show i Sverige til sommer, og det er altså en unik mulighed for amatørrytterne, som får mulighed for at deltage ved prestigefyldte stævner i meget attraktive rammer.

 

Line glæder sig til at deltage endnu et år
En af sidste års deltagere Line Foldager Madsen har igen i år formået at kvalificere sig med den velspringende hoppe Jasmin, og hun er meget positiv omkring turneringen:

 

– Jeg synes det er et rigtig godt koncept. Det er en stor mulighed for os ryttere, som ellers ikke umiddelbart har mulighed for at kunne ride i Herning, fortæller Line og fortsætter:

 

– Det er fedt at ride til så stort et stævne og i de omgivelser, selvom man ikke er professionel. Derudover synes jeg også, at det fungere rigtig godt, at det ikke bare er en turnering man kan melde sig til, men at man skal kvalificere sig. 

 

Det betyder også at niveauet blandt rytterne er rigtig højt, og det så vi også sidste år. Her var Line også blandt deltagerne, og hun opnåede også placering ved stævnet. 

 

– Jeg var jo også med sidste år, og det var en virkelig god oplevelse. Det var spændende at have sin hest stående i staldene og ride dernede i stedet for "bare" at være tilskuer, som jeg plejer. Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle ride igen i år, fastslår Line.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her