< Tilbage

Unge Alexander Godsk var ikke til at slå i 150 cm05-03-2020 - 22:08

Det blev, som han også selv pointerede, lidt overraskende den bare 19-årige danske Alexander Godsk, som vandt aftenens 150 cm klasse i Jyske Bank Boxen ved Dansk Varmblods Hingstekåring

Det var et stærkt felt af udenlandske såvel som danske ekvipager, der var til start i 150 cm klassen i Jyske Bank Boxen her til aften ved Dansk Varmblods Hingstekåring. 

52 ekvipager var til start, og bedst af dem blev danske Alexander Godsk med den hurtige og velspringende vallak Cabrio e. Ukato/Mytens xx. 19-årige Alexander formåede at ride den 13-årige vallak elegant og hurtigt rundt på banen, og de sluttede med et fejlfrit ridt og en tid på 29.69 sekunder i anden fase. 

– Mit hjerte pumper helt vildt, fortalte Alexander, da han stod og overværede klassens sidste rytter, og der var tydelig lettelse og glæde at se i Alexanders ansigt, da sejren var i hus. Hør Alexander fortælle om oplevelsen i videoen nederst i nyheden. 

De næste placeringer i klassen blev besat af udenlandske ryttere. På andenpladsen blev det den tyske Philip Rüping med Coco Chanel, mens det blev polske Maksymilian Wechta på Fibonacci S på tredjepladsen. 

Tre andre danskere i placeringerne
På syvendepladsen blev det den meget harmoniske ekvipage bestående af den unge, danske kvinde Benedikte Rie Truelsen på den skimlede hoppe Cassina Z e. Cassini I/Voltaire. Torben Frandsen og Daughtry Mak e. Cassini II/Calvados endte som nr. 8, mens Martin Knudsen og Volstrups Cash e. Casillas 2/Churchill (opdr. Pia Holländer og Henning Jensen) endte som nr. 13. 

Se start- og resultatlister her. 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her