< Tilbage

Spændende ungheste testes af Andreas Schou (video)06-03-2020 - 22:22

I dag er de ti ungheste, som er kvalificeret til finalen med de laveste karaktersummer, blevet redet af testrytter Andreas Schou, som var godt tilfreds med kvaliteten blandt de 5-årige heste. Nu glæder han sig endnu mere til i morgen, hvor han skal have de ti bedst placerede under sadlen

Ti heste var under sadlen hos testrytter Andreas Schou i dag i Katrinelund Unghestechampionat i springning, og Andreas var meget begejstret over niveauet blandt de unge heste, og som han selv siger, så glæder han sig nu endnu mere til at ride de ti heste, som er gået videre med de bedste karakterer. 

 

– Jeg har glædet mig meget til at skulle være testrytter for første gang, og jeg har fulgt hestene de første dage under deres egne ryttere, og her har jeg været imponeret over kvaliteten. Jeg har glædet mig meget til at skulle ride de heste, der er gået videre, fortæller Andreas Schou om det at være testrytter og fortsætter: 

 

– Jeg synes, det har været svært, det de unge heste har skullet med deres egne ryttere, særligt på andendagen, hvor banen faktisk var ret svær efter min mening. Jeg synes, jeg har haft fornøjelsen af at se nogle rigtig fine heste.

 

Flotte ord og god kritik til hestene
De første ti ud af de tyve heste har nu været redet af Andreas, og de fik alle ros med på vejen, og ved flere af hestene havde Andreas også gode og uddybende kommentarer til, hvordan han tror, at netop den hest vil kunne udvikle sig i en positiv retning. 

 

Nedenfor kan I se et udpluk af de ord, de ti heste fik med på vejen, samt deres karakterer, som Andreas tildelte dem for henholdsvis ridelighed og kapacitet. 

 

310 Calgrafi DWB e. Bøgegården's Graf's Stakkato/Cajus
Opdrættet af Peder Frederiksen, redet af Gitte Dahl

 

– Calgrafi er en af de heste, jeg bedst har kunnet lide, da jeg så hestene de første dage, særligt når man ser med sportsøjne. Hun har med Gitte været vågen og forsigtig. Jeg kan godt lide at ride hende, og hun går meget uimponeret rundt, det er en virkelig dejlig hest. 

 

Ridelighed: 8
Kapacitet: 9

 

335 PJ's Rocky Donky e. Rockland/Aloube Z 
Opdrættet af Jack Ray Nielsen og Jens Peder Pedersen, redet af Jack Ray Nielsen

 

– Jeg synes, hesten her har gjort det rigtig fint de første dage. Den løste opgaven godt. Jeg synes, den springer fint, men jeg kunne godt ønske mig, at den springer springet lidt mere til ende, og dermed også viser lidt mere kapacitet. Jeg synes, den går uimponeret rundt, og det er en rigtig fin hest.

 

Ridelighed: 8.5
Kapacitet: 8

 

303 Louisiana H e. Balou/Louvre S 
Opdrættet af Bodil Hellmers, redet af Adam Sparlund Olesen

 

– Den her hest giver mig en bedre fornemmelse, end jeg havde forventet. Den er forsigtig, men taber skulderen lidt i springet. Den er dejlig balanceret, og jeg er faktisk ret vild med den, selvom jeg ikke havde de helt store forventninger. Jeg synes, den er blevet vist rigtig flot frem af Adam. 

 

Ridelighed: 8.5
Kapacitet: 8.5

 

346 Sølbecks Balou Graff e. Balous Bellini/Stolzenberg
Opdrættet af Stine Sølbeck og Søren Ibsen, redet af Pedro Godsk

 

– Den her hest er blevet flot fremvist af Pedro, men den havde lidt svært ved at overskue den svære bane på andendagen, men den forsøgte. Jeg synes, den giver en fin fornemmelse, det er en forsigtig hest, som med god ridning fra Pedro kan blive en helt ordentlig hest.

 

Ridelighed: 7.5
Kapacitet: 7.5

 

304 Oklahoma H e. Balou/Barnaul xx
Opdrættet af Bodil Kruse Hellmers, redet af Alexander Kjeldsen

 

– Det her er en utrolig forsigtig hest, men jeg kunne godt tænke mig, at den kommer lidt mere op med næsen, så den ikke falder så meget på forparten. Han føles egentlig godt, og han prøver at forstå, hvad jeg beder ham om. 

 

Ridelighed: 7
Kapacitet: 7

 

306 Aagaardens Balluchi e. Balou/Chico's Boy
Opdrættet af Stutteri Aagaardens v. Hanne Aagaard, redet af Christian Tang

 

– Den her hest har jeg glædet mig til at skulle have en ridetur på. Han er lidt ukoncentreret , men når den bliver lidt mere koncentreret, så tror jeg, der er rigtig meget kvalitet gemt i den her hest. Jeg er rigtig vild med hesten, men den kræver tid og korrekt uddannelse.

 

Ridelighed: 7
Kapacitet: 8.5

 

332 TT Catjing e. Quarz Ask/Carson Ask
Opdrættet af Maria og Ole Dall, redet af Jessica Toelstang

 

– Det er en frisk hest, som har lidt travlt og mangler lidt ro. Jeg tror, det bliver en rigtig hurtig hest, som man vinde mange sløjfer med i fremtiden. Det er en dejlig forsigtig hest, men der er lidt mere arbejde at gøre, før det bliver rigtig godt.

 

Ridelighed: 6.5
Kapacitet: 7.5

 

339 AB's Quirocco Blue e. Zirocco Blue/Quidam de Revel
Opdrættet af Allan Blomgreen & Cecilie Berthelsen, redet af Nanna Josephine Grovn

 

– Den her hest havde jeg også glædet mig til at skulle prøve. Den har været stabil og er blevet flot fremvist. Det er måske ikke en meget iøjnefaldende hest, men den er utrolig klog og har sprunget ens og godt. Det er en meget brugervenlig hest, og jeg synes, den løser det hele rigtig godt. Jeg kan virkelig godt lide den her hest.

 

Ridelighed: 9
Kapacitet: 9

 

345 Niarado Lille Lunden e. Diarado/Lambrusco Ask
Opdrættet af Mikal og Preben Iversen, redet af Allan Blomgreen

 

– Det er en rigtig positiv og klog hest. Jeg synes, det er en rigtig fin hest, som kan vokse med opgaven, og så er den redet rigtig godt, det er en meget ridelig hest.

 

Ridelighed: 8.5
Kapacitet: 8

 

301 Bombay Safire e. Balou/Calypso II 
Opdrættet af Lauritz Lauritzen, redet Charlotte Schreiber

 

– Den her hest har været lidt en opgave for sin rytter. Jeg synes, fornemmelsen bliver bedre, den kigger og er lidt spændt, men den vil gerne. Den giver et rigtig fint spring, og den er dejlig at arbejde med, jeg tror det kan blive en rigtig god hest.

 

Ridelighed: 7
Kapacitet: 7.5

 

Inden morgendagen, hvor de sidste 10 udtagne heste til testrytterdelen skal i ilden, er det AB's Quirocco Blue, der fører konkurrencen med 823.750 point foran Louisiana H med 810 point. På tredjepladsen er det Calgrafi DWB med 807.500 point. Nedenfor kan I se en video, fra da AB's Quirocco Blue blev redet af Andreas. 

 

De ti heste skal i ilden fra morgenstunden i morgen i KRAFFT Arena M. 

 

Følg start- og resultatlister fra stævnet her.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her