< Tilbage

Internationale klasser ved hingstekåringen opgives16-01-2021 - 12:03

Dansk Varmblod har arbejdet på at afvikle erstatningsarrangementet for hingstekåringen på Vilhlemsborg suppleret med internationale spring- og dressurklasser, men dette har forbundet nu opgivet

Den fortsatte nedlukning som følge af den særlig smitsomme coronavirus variant betyder, at Dansk Varmblod nu opgiver at planlægge afvikling af internationale spring- og dressurklasser ved hingstekåringen i marts.

 

Dansk Varmblod afvikler i år hingstekåringen på Vilhelmsborg som et erstatningsarrangement for det megaevent, som forbundets hingstekåring har udviklet sig til over de seneste 41 år i MCH Messecenter Herning. Forbundet havde håbet på, at kunne afvikle internationale konkurrenceklasser i forbindelse med hingstekåringen, men det er nu opgivet. I stedet fokuseres udelukkende på at afvikle selve kåringen af hingste, fordelt over to uger med bedømmelse af hhv. spring- og dressurhingste - uge 10 med dressurhingste og uge 11 med fokus på springhingstene. 

 

Følg med her på sitet, hvor vi følger forberedelserne til hingstekåringen, og giver informationerne løbende, som de endelige beslutninger omkring afviklingen bliver truffet. 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her