< Tilbage

Daniel Bachmann Andersen testede første halvdel af unghestene i Blue Hors Unghestechampionatet12-03-2022 - 15:50

Fra morgenstunden var Daniel Bachmann Andersen klar til at sætte sig i sadlen på den første del af de unge heste, som var kvalificeret til årets Unghestechampionsfinale. (VIDEOKLIP)

 

11 unge heste var klar fra morgenstunden til at blive testet af danske Daniel Bachmann Andersen

 

Fra sidelinien blev det en både lærerig og spændende formiddag med en meget veloplagt Daniel Bachmann Andersen, som fra første til sidste hest udførligt fortalte om den fornemmelse som hver enkelt her gav ham under vejs. Mens han red forklarede han også, hvad han eksempelvis vægtede ved den unge hest, og kom også med gode råd til rytteren i forhold til den videre uddannelse. 

 

Fælles for alle hestene var at Daniel indenfor for et par runde hurtigt var på bølgelængde med hesten og kunne påbegynde den egentlige testning, og alle hestene uden undtagelse fik virkelig vist deres nuværende uddannelsesniveau og potentiale. 

 

Inden Daniel skulle teste de unge heste forklarede han lidt om hvordan han ville gribe det an i år. Se videoklippet her. 

 

Lyngbjergs St. Paris e. Blue Hors St. Schufro / Blue Hors Rockefeller, avlet af Bente Børjesson, ejet af Vallentin Dressage & United Dressage gik i dag i spidsen af årets Unghestechampionat med 10 for ridelighed og 10 for kapacitet fra Daniel Bachmann med en samlet sum på 902 point. 

 

På en foreløbig 2. plads er det Gandhi SS e. Grand Galaxy Win / Florencio, avlet af Lone Sørensen og Stevn Equestrian, ejet af Helgstrand Dressage & Søren Grønborg med 901 point, mens Hafsjolds Ranger e. Revolution / Hohenstein E.H, avlet af Stald Hafsjold ApS og ejet af Sandekildehus Invest Nana har 853 point.

 

Se den foreløbige resultatliste her. 

 

Daniel fuld af rosende ord om de velforberedte heste 

 

Se interview her med Daniel efter han netop har overstået første del af hestene som bliver testes i Unghestechampionatsfinalen. 

 

 

 

 

 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her