< Tilbage

CDI3* turen skudt igang torsdag morgen med Prix St. Georg efterfulgt af Grand Prix om aftenen11-03-2022 - 00:08

Fra morgenstunden kl. 8.00 var den internationale 3-stjernede tur klar med 15 startende i Prix St. Georg, mens stor tur i Grand Prix startede kl. 19.30 med 17 startende. 

I dag startende den internationale 3-stjernede tur med de første konkurrencer i Hal M. 

 

Spansk sejr i Andresen Dressage Prix St. Georg

 

De danske ekvipager var i klart overtal med 10 ud af 15 startende i Prix St. Georg, hvor bedste dansker placeret som nr. 3 blev Jan Møller Christensen med den DV kårede Hannoveraner hingst Romeo e. Blue Hors Romanov / Wolkentanz. 

 

Det var dog Helgstrand Dressage rytteren Eric Guardia Martinez med Indigo TC, som fortjent tog sejren med en flot og flydende tur, med super udtryk og uden tekniske fejl. 

 

Tyske Lena Waldmann var til start med feltets yngste hest på blot 7 år Royal and Proud, hvor Lena rutineret red den unge hoppe i super god balance og ro som gav dem 2. pladsen.

 

Bedste DV hest blev placeret som nr. 4, Elverhøjs Raccolto e. Sezuan / Sandro Hit, avlet af Berith Nielsen og ejet af Helgstrand Dressage. Desværre indløber der et par tekniske fejl under vejs.

 

Både Anette Ejlersgaard med DV vallakken Baunehøjens Carpaccio e. Charmeur / White Talisman avlet af Pia Gobert og ejet af rytterne og Alexander Yde Helgstrand med vallakken Belantis e. Benetton Dream / Expo´se var med i placeringerne.

 

Mens en af klassens absolut storfavoritter Blue Hors Farrell med Nanna Skodborg Merrald i sadlen sluttede lige uden for placeringerne, da der indløb en del tekniske fejl i turen. 

 

Link til resultater her. 

 

International debut sejr til Carina Cassøe Krüth med DV vallakken Heiline´s Zackton i Helgstrand Dressage Grand Prix

 

Aftenens internationale Grand Prix blev med Dannebrog til tops, og bestemt som en positiv overraskelse til debut hesten Heiline´s Zackton e. Blue Hors Zack / Come Back II, avlet af Stald Heiline og ejet af CK Dressage Aps. 

 

Carina rider en super fornuftig og velovervejet tur, og hvor den store Zackton spille med hele vejen uden tekniske fejl. Egentlig var det slet ikke planen at Zackton skulle have været med i Herning, men efter en veloverstået stævne weekend i sidste uge var det da værd at prøve ham af i den store kulisse i Herning, fortalte Carina efter ridtet.

 

På de efterfølgende placeringer følger 4 udenlandske ekvipager, og med Anne Troensegaard med Trakehner vallakken Kipling TSF som sidst placeret nr. 6. En flot og velbalanceret tur indtil linien med kortsiden i galop inden etterne på diagonal, hvor Kipling falder i trav på kortsiden og Anne når ikke at fange ham ordentligt inden det går løs med etterne på diagonal, hvor der uheldigvis også indløber fejl. Med til historien hører at Anne har været ramt at høj feber den seneste lille uge, og faktisk ikke har fået trænet op til stævnet. Det taget i betragtning er placeringen bestemt godkendt. 

 

Link til resultat af klassen her.

 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her