< Tilbage

Nu er der helt udsolgt til gallashowene!04-03-2019 - 21:53

I weekenden kunne Dansk Varmblod melde udsolgt til lørdag aftens gallashow ved forbundets hingstekåring i MCH Messecenter Herning - nu er de sidste billetter til fredag aftens gallashow også revet væk

Det er ganske vist.. nu er der helt udsolgt til begge gallashows den kommende weekend ved Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning og ikke mindst Jyske Bank Boxen.

The Greatest Show hedder Dansk Varmblods gallashow  i år, og  der er ingen tvivl om, at showudvalget og alle de medvirkende vil gøre deres yderste for at festligholde denne 40-års jubilæumshingstekåring med et forrygende show. Publikum er en meget væsentlig del af oplevelsen ved de festlige og medrivende gallashows som altid kalder på hele følelsesregisteret. Og med totalt udsolgt både fredag og lørdag aften er der ingen tvivl om, at det bliver en spektakulær og helt særlig oplevelse at sidde sammen med 9.500 begejstrede tilskuere inde i Boxen og lade sig underholde og bjergtage af smukke heste, dygtige ryttere, mens det hele går op i en højere enhed bundet sammen af musikken, lysshowet og den stemning, som publikum leverer. 

Har man endnu ikke fået købt billetter til Dansk Varmblods hingstekåring så fortvivl ikke, der er dagsbilletter at få til alle dage, så man har muligheden for at få en masse spændende oplevelser med både hingste, sport, clinics og den store messe Hest & Rytter. 

Billetsalg til Dansk Varmblods Hingstekåring.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her