< Tilbage

Intens og nervepirrende finale KRAFFT Tour (video)09-03-2019 - 12:31

Flere af de 25 amatørryttere havde nerverne ude på tøjet og kæmpede virkelig for at sejre i dagens finale. Nathalie Berggren bevarede roen og sikrede sig en velfortjent sejr

Det var en udfordrende bane der mødte rytterne i dagens finale, klassen blev afviklet i en metode A tidsspringning, og bane lagde op til både snævre vendinger og højt tempo.

I forhold til de to indledende runder var sværhedsgraden sat væsentligt op og højden på springene var også hævet til 120 cm. Kun de 5 bedste ryttere formåede at ride banen fejlfrit, mens alle andre ryttere indkasserede fejl på banen. Især dobbelspringet og en stor okse langs publikumsrækkerne gav fejl til mange ekvipager. 

 

Bedst af de fejlfrie var Nathalie Berggren og hesten Wizal III F. Vejgård e. Carson Ask/Looping (opdr. Toni Hørup). Nathalie red med stort overblik og kom flot rund med Wizal, som kvitterede med at springe fejlfrit på alle forhindringer i en tid på 52.20 sekunder, mere end to sekunder hurtigere end andenpladsen.

 

Det store overblik fra ekvipagens side, og også en lille portion held, afgjorde dagens finale, så Nathalie og Wizal nu kan kalde sig vindere af KRAFFT Tour of Amateurs 2019. Med vindertitlen følger den eftertragtede plads ved det svenske finalestævne ved Falsterbo Horseshow. Nathalie fortæller i videoen nedenfor hvor glad hun er for at vinde og at hun ser frem til at deltage i Falsterbo. 

 
 

– Nathalie rider med stor ro og overblik, og vi er glade for at det store fokus vi gennem flere år har lagt på det mentale aspekt i dag har givet pote og resulteret i en sejr til Nathalie på finaledagen fortæller Nathalies far efter klassens afslutning. 

 

Andenpladsen gik til Julie Lund Terkelsen og Argentina e. Cancara/Corrado I. Julie gav den virkelig gas og red en super flot tur. Argentina viste stor kvalitet da afstanden til næstsidste forhindring blev meget tæt og her præsterede hoppen alligevel at ride fejlfrit over forhindringen. Julie og Argentina red i en tid på 54.79 sekunder. 

 

På tredjepladsen blev det Mie S. Rasmussen, som under hele stævnet har leveret fejlfrie runder. Hun red på Umani e. French Buffet Xx/Zep og ekvipagen kunne med en ridetid på 58.46 sekunder tilføje endnu en topplacering til samlingen. 

 

Fjerdepladsen gik til Alberthe Studsgaard og Cobold 51 e. Cassaro/Quinar, parret red en flot fejlfri runde i tiden 60.68 sekunder. På femtepladsen fik vi klassens sidste fejlfrie rytter Julie Zoëga Søndergaard på hesten Jivaro de Laubry e. Indorado/Skippy II. Parret red en sikker og kontrolleret fejlfri runde i tiden 65.98.

 

Det blev Johanne Gallus og Heart Beat's Brakeout e. Heartbeat/Limbus (opdr. Bjarne Nielsen) og Berit Wheler på Lasar H e. Solos Landtinus/Lucky Light (opdr. Birthe og Poul Holfelt) der kunne besætte de sidste to placeringer, som henholdsvis nr. 6 og 7. 

 

Se resultatlisten her.

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her