< Tilbage

Det sker i Herning i dag09-03-2019 - 09:19

Så blev det lørdag, og mens unghingstene til kåring holder en velfortjent fridag, så knokler 350 hjælpere for at få det spændende program i tre opvisningshaller til at gå op i en højere enhed

Den store messe Hest & Rytter er ved at gøre klar til at tage imod de mange tusinde besøgende, som i dag finder vej til MCH Messecenter Herning for at shoppe og ose i de knap 300 stande, som strækker sig over otte messehaller. 

Dansk Varmblods hingstekåring buldrer derudaf, men i dag holder de 3-årige hingste en velfortjent hviledag, inden deres fremtid bliver afgjort søndag formiddag. Der er dog rig mulighed for at se hingste i aktion på banerne i dag, for der er udskrevet to præsentationsklasser i hhv. dressur og springning.

Inde i Jyske Bank Boxen åbner netop med Ridehestens præsentationsklasse i dressur, hvor vi glæder os til at se 24 gangartsekvilibrister danse for publikum, mens Bjarne Nielsen giver en karakteristik af hingstene.
Herefter følger stævnets største springklasse, Stutteri Ask Grand Prix, hvor 11 danske ryttere har kvalificeret sig ind blandt de knap 40 finalister.
Dressurentusiasterne kan se frem til testrytterdelen af Blue Hors Unghestechampionat. Det er den svenske OL-rytter Patrik Kittel, som igen i år har den opgave, og han vil med garanti få en god oplevelse i sadlen på de 5-årige dressurheste, for der er en helt fremragende kvalitet blandt hestene i championatet. 
Og så slutter dagen i Boxen med det spektakulære og underholdende ECCO Gallashow.

I Krafft Arena M er dagen i fuld gang med testrytterdelen af Katrinelund Unghestechampionat for springheste, hvor populære Lars Bak Andersen igen i år giver sine bemærkninger til hestenes uddannelse og kvalitet. Også han vil få nogle gode oplevelser i luften over bommene, for også på springsiden er der adskillige, dejlige talentfulde springheste til bedømmelse.
Finalen i Krafft Tour of Amateurs afvikles kl. 10.30, og her tørner 25 amatørryttere sammen i kampen om at opnå adgang til Krafft Tour of Amateurs ved det internationale spring- og dressurstævne Falsterbo Horse Show til juli.
Til middag er Vodskov Bolighus sponsor for Intermediaire, I hvor ni dressurheste kommer til bedømmelse.

Dagen slutter med Auktion præsenteret af Dansk Hesteforsikring, og herefter kommer en international springklasse. 

Inde i Danish Computer Group Arena E afvikles der spændende og medrivende springklasser hele dagen, og iblandt dem er Ridehestens præsentationsklasse i springning med 14 kårede hingste, som bliver præsenteret af Johnny Hansen.

Se tidsplaner, startlister og resultater HER

 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her