< Tilbage

TAK til verdens bedste hjælperteam13-03-2023 - 10:44

Dansk Varmblod har verdens bedste hjælperteam! Det blev endnu engang slået fast under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, hvor 350 hjælpere knoklede med stor energi og godt humør.

De er her og der og alle vegne - Dansk Varmblods frivillige hjælperteam er i en klasse helt for sig selv! De rød/hvide hjælpere lyser op, dels i deres flotte hjælpertøj fra Kingsland, og dels i kraft af venlige smil og stor dygtighed på de pladser de nu er sat til at passe undervejs. 
Adskillige hjælpere har været med i mange år, enkelt har været med fra starten for 43 år siden, og den trofasthed vidner også om, at det er noget særligt, at være en del af Dansk Varmblods frivillige hjælpere. 
 
Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe Krüth understreger: "Det ville ikke være muligt at afvikle et event som Dansk Varmblods Hingstekåring uden det trofaste og dygtige hjælperteam vi har igang både før, under og efter hingstekåringen i Herning. Det engagement de viser er helt enestående, og jeg kan ikke finde ord til at beskrive, hvor vigtige de er for hele arrangementet. Det er dem, der bærer os igennem og er med til at skabe rammerne for avlen og sporten i Herning. Uden jer ville vi ikke være på vej mod den 44. udgave af Dansk Varmblods Hingstekåring i marts 2024 - reserver venligst datoen 6. - 10. marts 2024.
< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her