< Tilbage

Kvaliteten har været virkelig høj!12-03-2023 - 18:02

VM-guldvinder Cathrine Laudrup-Dufour var testrytteri Blue Hors Unghestechampionat under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, og hun var imponeret af den høje kvalitet som også udløste adskillige topkarakterer -  hør Cathrine fortælle

Vinder af Blue Hors Unghestechampionat betog både dommere og testrytter Cathrine Laudrup-Dufour, Quinn G. e.  Quaterhit/ Fassbinder (opdr. Helene Geervliet) blev redet af Betina Jæger, og Cathrine var enig med dommerne, der havde givet hoppen 2x 10 for ridelighed og kapacitet, for hun gav præcist det samme med begrundelsen:

Tredjepladsengik til Alkaline e. Secret/ Zalmiak Firfod (opdr. Anette Blangsted)redet af Merita Hagren.

Han har virkelig et cute udtryk ham her. Ørerne er bare fremme, og han er klar til at ride derudad. Han ligger fint i hånden, og jeg har intet arbejde med at få ham rettet lige, han er der fuldstændig. Han har en fin og meget bouncy trav. Galoppen føles nemmere for ham en traven, her har han en super opadbakketendens. Han kommer virkelig op foran mig og løfter sig selv. Det er sgu noget af en fri galop. Det kan godt være, han ikke er sort, men Glamourdale kan godt passe på. Fed fornemmelse i skridten også; han tager mig virkelig med og skridter hen over ryggen, lød det fra Cathrine, der synes, det var dejligt med en hest, som lod til virkelig at nyde at vise sig frem for publikummet i Boxen.

Med begrundelsen om, at det eneste andet, hun kunne ønske, var, at han var lidt mere kvik bagtil, gav hun 9,5 for ridelighed og 9,5 for kapacitet. Samlet opnåede de 900 points.

Læs mere om Blue Hors Unghestechampionat på www.ridehesten.com

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her