< Tilbage

Rolf-Göran vandt dagens 145 cm rankingklasse12-03-2023 - 14:22

47 ekvipager mødtes i formiddags i den 145 cm høje Fendt Medium Tour rankingklasse på 145 cm, og det blev svenske Rolf-Göran Bengtsson der sikrede sig sejren.

De sidste internationale konkurrenceklasser afholdes i løbet af dagen, og i formiddags var der en 145 cm rankingklasse på programmet. Her red 10 ekvipager fejlfrit i både første og anden runde, og i alt var 18 ryttere i anden runde efter fejlfrie ridt i første. 

 

Sejren blev svensk, og gik til en mand, som har været særdeles aktiv ved arrangementet både som testrytter i Unghestechampionatet og i de internationale klasser. Her var det Rolf-Göran Bengtsson med den velspringende vallak Lyjanair e. Lyjanero/ Coriano som kom hurtigst i mål i tiden 43,79 sekunder. 

 

Andenpladsen blev dansk, da Christian Jansen med Stenvangs Daiquiri e. Catoo/ Clarimo (opdr. Theresa Dueholm Petersen) red i den næsthurtigste fejlfrie tid på 42,91 sekunder. 

 

Tredjepladsen blev hollandske Eric Ten Cate, mens tyske Sandra Auffarth tog fjerdepladsen. Femtepladsen gik til den reagerende verdensmester for hold, Jens Fredricson, som vi har haft fornøjelsen af endnu engang ved et arrangement på dansk grund i Herning. 

 

Alle resultater fra arrangementet kan findes her. 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her