< Tilbage

DM i hest - en dyst på hesteviden12-03-2023 - 07:55

DM i Heste er en quizkonkurrence med spørgsmål om avl, hesteanatomi, sportsresultater og meget mere. Ung i Dansk Varmblod arrangerer konkurrencen, som har fundet sted siden 2016. 

Der var et hujende publikum bestående af venner, forældre og Ung i DV fans stimlet sammen for at hylde de fem finalehold, og jublet blev der i den grad ved alle placeringer. Fra femtepladsen til førstepladsen stod formand for Ung i DV, Sophie Asp, ved mikrofonen og sørgede for den rette stemning. Der var præmier til alle placerede i finalen fra Wiegaarden/Ridehesten, Nathalie Horsecare, Horseline, Kingsland, Horse Crown, DV/Ung i DV og Master of Nutrition (Nenuc).

Sejren kom femte gang
Team F.I.A. består af de tre 15-årige piger fra Bjerringbro; Freja, Isabella og Anna, og de kunne med deres pragtpræstation lørdag lade sig kåre som Danmarksmestre i hest. 

Sidste år havde vinderholdet deltaget fire år, før de trak sejren i hus, og denne gang var det Team F.I.A.'s tur til at vinde det femte år, de deltog. Man må nemlig være med i DM i hest fra det år, man fylder 12 år, og da Freja, Isabella og Anna alle fylder 16 i år, har de deltaget alle gange, de har måttet - nu endeligt med en sejr til følge.

Læs hele artiklen på www.ridehesten.com

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her