<

Lær fra VM-guldvinderne i Herning03-02-2023 - 10:05

Onsdag den 8. marts 2023 åbner Dansk Varmblods Hingstekåring dørerne, og arrangementet starter med manér, når de fire guldvindere fra Herning, Carina Cassøe Krüth, Cathrine Laudrup-Dufour, Daniel Bachmann Andersen og Nanna Skodborg Merrald mødes og afholder en spændende clinic. 

Årets Hingstekåring i Herning starter med en spændende clinic i Jyske Bank Boxen, hvor dressurlandsholdet fra Herning, de fire guldvindere Carina Cassøe Krüth, Cathrine Laudrup-Dufour, Daniel Bachmann Andersen og Nanna Skodborg Merrald afholder clinic. 

 

Her tager de os med på rejsen i forhold til uddannelse af deres næste stjerner, og hvis du drømmer om svar på et helt bestemt spørgsmål, har du mulighed for at give dit input på vores Instagram

 

Lær om toprytternes rutiner, deres måde at arbejde med en talentfuld unghest, deres tanker omkring at introducere unge heste på stævnebanerne og om valget af deres forhåbentligt næste Grand Prix-heste. 

 

Der er ingen tvivl om, at det bliver en spændende aften, hvor de fire ryttere vil dele ud af deres viden og tanker, og gøre deres for at skabe en fantastisk start på Dansk Varmblods Hingstekåring 2023. 

 

Har du ikke allerede sikret dig billetter til clinic, så er der stadig billetter til salg her, ligesom der nu er chance for at vinde to billetter via vores Instagram. Se mere her, giv dit input og deltag i konkurrencen

 

Køb billetter til Dansk Varmblods Hingstekåring 2023.

 

Se opslaget med konkurrencen på Instagram nedenfor.

 

<

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her