<

CLINIIC - Uddannelse af de næste verdensmestre11-11-2022 - 12:09

Få et indblik i hvordan de fire danske ryttere; Cathrine Laudrup-Dufour, Nanna Skodborg Merrald, Carina Cassøe Krüth og Daniel Bachmann Andersen arbejder med deres heste 

Uddannelse af de næste verdensmestre

Få et indblik i hvordan de fire danske ryttere; Cathrine Laudrup-Dufour, Nanna Skodborg Merald, Carina Cassøe Krüth og Daniel Bachmann Andersen arbejder med deres heste på vejen mod nye store mål. Hverdagen kalder igen selv efter en VM guldmedalje. Dansk Varmblod er både stolte af og meget glade for at kunne præsentere guldvinderne fra VM 2022 til en spændende aften med clinic, hvor de fire ryttere hver især medbringer en hest under aftenens tema “Uddannelse af de næste verdensmestre”.

 


Hver rytter har sit eget system i uddannelsen af den næste Grand Prix hest, og når man som de fire verdensmestre allerede har lavet en verdensmester, er det naturligtv at man forsøger at følge den vej igen. Et hurtigt kig på toppen af verdensranglisten viser også, at de bedste ryttere selv producerer deres topheste. 

Til onsdagens clinic vil de fire ryttere tage os med på en mini rejse ud i uddannelsen af deres næste tophest, som jo også omhandler de bump på vejen, som alle ryttere møder, uanset hvilket niveau man rider på, og ikke mindst den dag, hvor man knækker koden, og udfordringen bliver til en wow-fornemmelse.Det handler i sidste ende om at bygge et helt særligt partnerskab op, hvor rytteren formår at udnyttet hestens potentiale optimalt og i rigtig mange situationer også at være i stand til at flytte grænser og ydeevne hos både sig selv og hesten. 

Verdensmestrene vil fremvise hestene i Jyske Bank Boxen, hvor de undervejs vil fortælle om deres vej med den næste Grand Prix hest; Udfordringerne, delmålene, timingen, og hvornår man kan mærke, at det her bliver stort.

Aftenens moderator Charlotte Mogensen fra Horse2rider vil være klar med spørgsmål under vejs, ligesom også publikum får mulighed for at stille spørgsmål og få direkte svar hos verdensmestrene. Direktør for Dansk Varmblod Casper Cassøe Krüth glæder sig naturligvis over, at det danske VM guld team er klar til en aften, hvor de fire ryttere vil tage os alle sammen med på rejsen mod nye store mål. “Det er jo enestående at kunne præsentere det danske guld team fra sommerens VM i Herning til en aften, hvor vi får lov at stifte bekendtskab med ”måske” de næste verdensmester-heste, og hvor rytterne vil give os et indblik i den lange rejse omkring UDDANNELSEN AF DE NÆSTE VERDENSMESTRE”, udtaler Casper. KØB dine billetter her 

<

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her